Care din voi a auzit de noua găselniţă a celor de la Lays? Mă refer aici, desigur, la chipsurile cu gust de castraveţi muraţi !?! WTF, chiar atât de mămăligari am ajuns că ăştia ne iau în „băşina Gherhinei” punându-ne în faţă foi de cartofi prăjiţi cu gust de castraveţi muraţi. Mai afirmă şi plini de ei: „gust autentic românesc”. No shit, ultima oară când am verificat noi ne ocupam cu gogonele la borcan, a se vedea exemplul luminos al madamei U(n)drea, de mai jos.
Din câte țin eu minte castraveţii muraţi erau vecinii din sud, recte bulgarii (no ofence). Noi, din câte îmi amintesc de la „castravetele” de Stoicikov, suntem „mamaliciki”, aşa că Lays atenţie mare tati, idee măreaţă şi plină de avânt marketisitic (cuvântul urmează a fi înregistrat la OSIM), cartofi prăjiţi cu gust de mămăligă. Ahmm, este că le am? Mi-a trebuit ceva să o gândesc p`asta, da` sunt convins că e o idee de aur.
Anyway, nu pot să zic că sunt surprins de „noua aromă” de la Lays, că doar acum vro` câteva luni tot o marcă de chipsuri (îmi scapă acum numele) oferea spre „deliciul” publicului consumator, chipsuri cu gust de brânză englezească (citez: „english ceddar”).
Asta a fost tot un fel de sales pitch, pentru orice companie de advertising care caută tinere talente (auto-distructive).
P.S.: şi asta e ultima promit, am o nouă propunere, chipsuri cu gust de veveriţă: pentru meltenii ce vânează veveriţe cu praştia. Satisfacţia gustului de veveriţă fără timpul pierdut vânând-o.
subscriu concluziei şi abia aştept să le fac unora un astfel de cadou. 🙂
Foarte tare ! Asa este .N-as manca in viata mea chipsuri cu muraturi sau branza mucegaita ! Bleahhh… Prefer un castravete a la mama decat ‘nspe mii de E-uri !
@Annya: Când va ieși varianta mea pe piață trebuie să te sacrifici, măcar de gustul „tradiției românești”. Adică ori suntem mamaliciki, ori nu mai suntem. >:)
Nu mai bine ma sacrific sa iti trimit prin posta tie o punga de genul? Promit sa ii pun fundita si autograful meu pe ea :))
ah..am uitat si sa iti urez POFTA BUNA !!! :))
Am inteles, si tu mergi pe principiul celui de mai sus … gen: “subscriu concluziei şi abia aştept să le fac unora un astfel de cadou. 🙂 “
Gust autentic românesc este yes, shit :))
@Iulia: După cum zicea cineva mai sus într-un mesaj tip spam, bănuiesc, „subscriu concluziei şi abia aştept să le fac unora un astfel de cadou. 🙂 „
Aduc o mica imbunatatire la reteta ta chipsuri cu gust de :mămăilcubrâcula 😉
@ Sergiu: Bine ai revenit prietene! Îmbunătățirea se aprobă din plin, nu de alta da` îmi amintiși de copchilarie, ce-i mai dădeam fălci când făcea bunica mămăilcubrâcula.
Stau cam rau cu timpul 😦 Nici de bloguri nu m-am mai ocupat 😦 De blogroll-ul de pe Zamolxe… ce sa mai zic. Oricum nu te uit 😉
Pingback: Gust specific romanesc | Simon spune …
Pingback: Simon spune …