Mediocrilor !!!


Care din voi a auzit de noua găselniţă a celor de la Lays? Mă refer aici, desigur, la chipsurile cu gust de castraveţi muraţi !?! WTF, chiar atât de mămăligari am ajuns că ăştia ne iau în „băşina Gherhinei” punându-ne în faţă foi de cartofi prăjiţi cu gust de castraveţi muraţi. Mai afirmă şi plini de ei: „gust autentic românesc”. No shit, ultima oară când am verificat noi ne ocupam cu gogonele la borcan, a se vedea exemplul luminos al madamei U(n)drea, de mai jos.

Din câte țin eu minte castraveţii muraţi erau vecinii din sud, recte bulgarii (no ofence). Noi, din câte îmi amintesc de la „castravetele” de Stoicikov, suntem „mamaliciki”, aşa că Lays atenţie mare tati, idee măreaţă şi plină de avânt marketisitic (cuvântul urmează a fi înregistrat la OSIM), cartofi prăjiţi cu gust de mămăligă. Ahmm,  este că le am? Mi-a trebuit ceva să o gândesc p`asta, da` sunt convins că e o idee de aur.
Anyway, nu pot să zic că sunt surprins de „noua aromă” de la Lays, că doar acum vro` câteva luni tot o marcă de chipsuri (îmi scapă acum numele) oferea spre „deliciul” publicului consumator, chipsuri cu gust de brânză englezească (citez: „english ceddar”).

„English ceddar: chipsuri cu gust de brânză mucegăită, pentru tot melteanul ce vrea sa se afirme şi nu poate digera brânza mucegăită direct de pe raftul din Carrefour”.

Asta a fost tot un fel de sales pitch, pentru orice companie de advertising care caută tinere talente (auto-distructive).
P.S.: şi asta e ultima promit, am o nouă propunere, chipsuri cu gust de veveriţă: pentru meltenii ce vânează veveriţe cu praştia. Satisfacţia gustului de veveriţă fără timpul pierdut vânând-o.

Acest articol a fost publicat în D`ale mele, Elucubratii, Funny, Pamflet și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

12 răspunsuri la Mediocrilor !!!

 1. eumiealmeu zice:

  subscriu concluziei şi abia aştept să le fac unora un astfel de cadou. 🙂

 2. Annya zice:

  Foarte tare ! Asa este .N-as manca in viata mea chipsuri cu muraturi sau branza mucegaita ! Bleahhh… Prefer un castravete a la mama decat ‘nspe mii de E-uri !

 3. Iulia Mihai zice:

  Gust autentic românesc este yes, shit :))

 4. Sergiu zice:

  Aduc o mica imbunatatire la reteta ta chipsuri cu gust de :mămăilcubrâcula 😉

 5. Pingback: Gust specific romanesc | Simon spune …

 6. Pingback: Simon spune …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s