Lepsele o sa-mi aduca sfarsitul


Ultima oara cand mi-a murit … inspiratia, obsedatilor, tot de la o leapsa mi s-a tras. Era prin decembrie, si leapsa venea de la Sorin care de p`atunci nici nu a mai scris. Si atunci ca si acum „tema pentru acasa” mi-a trecut creieru` pe stand by si uite asa am mai pierit vro` doua luni de prin blogroll-uri :D.
De data asta m-a lovit in moalele capului, in mod subversiv MitzaaBiciclista rugandu-ma sa scriu despre ceea ce ma face sa zambesc, de parca n-ar fi evident pentru toata lumea: cel mai mult ma face sa zambesc reflexia mea in oglinda. Clar! … Scuze, da` o gluma mai buna n-am gasit, v-am zis ca sunt afectat rau.
Anyway, 6 motive pentru care zambesc:

  • Zambesc la bancuri seci. Sunt singura persoana care s-a tavalit de ras o juma` de ora la bancu` cu doua tomate prin desert sub soarele arid. Si una ii da o palma in cap celeilalte si ii zice: Fleoşcăito!
  • Zambesc din cauza copiilor. Nu! Nu la modu` ala siropos, gen: uhhh look at the cute baby! Zambesc pentru ca ii vad ca pe niste miniaturi care fac tot felul de tampenii. E imposibil sa nu zambesti cand vezi un mini-me care isi suge degetu` de la picior si apoi se si stramba de parca ar spune: yeak, ce gust de picioare are!
  • Zambesc cand citesc o poveste cu talc, amuzanta sau nu, daca la final ma surprinde, inevitabil am sa zambesc la modu`: ei da, la asta nu ma asteptam!
  • Zambesc tamp catre orice pereche faina de adidasi. O fi vre-un fetis cu picioarele, nu stiu, da` tot ce stiu e ca o pereche frumoasa de pantofi sport o sa ma faca sa zambesc.
  • Zambesc cand mi se zambeste. Mai ales daca zambetul e aruncat de o duduie frumoasa ce se plimba singurica prin parc. Bine aici e cu dus-intors s-ar putea sa zambesc, sau s-ar putea sa fac un atac de panica pentru ca o fata frumoasa mi-a zambit si eu nu mi-am pus machiajul cum trebuie de dimineata sau nu mi-a stat bine paru` pe bigudiuri.

Cam astea ar fi 6 motive pentru care zambesc. Cine nu-l gaseste pe-al saselea sa mai citeasca odata introducerea … de fapt, decat sa se maltrateze inca odata mai bine concluzioneaza ca sunt eu analfabet si nu stiu a înnumăra pana la sase.
Cu respect ma-nclin!

Acest articol a fost publicat în D`ale mele, Leapsa și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

18 răspunsuri la Lepsele o sa-mi aduca sfarsitul

  1. Sergiu zice:

    Am primit-o si eu de la ‘Mnealui dar…nu stiu cand . Si mai am vreo doua. Una de la Lilee si una de la Alexandrescu Daniela. Nu stiu cand le voi onora 😦 in plus am si vreo doua idei de postari la una chiar am inceput sa scriu ciorna dar… :((

    • O fi de la primavara prietene, se duce pofta de scris … apar alte pofte … de plivit in gradina par example, de cosit pe islaz >:)

      • Sergiu zice:

        Na ca am reușit sa postez ce aveam in ciorna :D. Si mai am ceva idei. Ramane sa onorez lepsele dar cred ca le voi face 3 in 1 😀 ca sa multumesc pe toata lumea si le voi face doar pe Ce P…arerea mea! zamolxe il pastrez doar pentru chestii mai importante. In plus am un proiect pentru el dar…nu stiu cand voi reusi sa-l pun in practica. 😦

  2. În sfârşit! Acuma nu ştiu ce să cred. Că e bine că ai făcut-o chiar dacă mai lent, sau că e bine că nu ai uitat fie şi în ceasul al doişpelea ?! 😛

    • Intotdeauna am inteles ca e mai bine mai lent … ce dracu o fi cu mine si cu referintele sexuale azi, geezz parca sunt obsedat.
      Anyway de uitat nu aveam cum sa uit, era acolo pe umarul meu la fiecare pas strigand la mine: de ce zambesti, de ce zambesti?!? 😀

  3. florin zice:

    Of Mitzo nu esti multumita niciodata.Ia gura mai mica ca e ziua barbatului.!:)

  4. Ăăăă, eu când citesc comentul tău Florine este deja 6 mai. Bye, bye beibi. Vii tu pe fain, te prind eu acolo, vezi tu! 😛 😛 😛

  5. florin zice:

    Am auzit de fuga ta Mitzo.:P

  6. florin zice:

    Revenind la leapsa sa stii Simon ca si eu sunt innebunnit dupa adidasi.Nu ma intreba de ce.:))

    • Fetisuri masculine my friend 🙂 , naiba stie cu ce obiect freudian le-om asocia … ceva care sa se potriveasca manusa, si care sa creeze comfort in momentul folosirii … OK deja merge prea departe, e clar am nevoie de un dus rece. BRB! >:)

  7. Pingback: ASL PLS 2.0 @ Vlad Olteanu

  8. Pingback: Ai fost…degeaba și te-am urzicat pe fugă |

  9. Pingback: Ai fi Porc pe fugă |

  10. Iulia Mihai zice:

    Esti porno rau azi :))

  11. Piperusha zice:

    Hei, îmi place faza cu „Nu fi egoist, strica-le si altora ziua”. Mă face să zâmbesc ^__^

    • Decat un simplu share, m-am gandit ca e mai potrivit asa … important e sa te faca si sa dai mai departe … sadica cum te stiu tu sigur vrei sa le strici si altora ziua cu postarile mele semi-docte >:)

Lasă un comentariu