Let’s Do It, Romania!


Mai tineti minte cum va „relatam” saptamana trecuta despre „noua mea pasiune” (re-descoperita), militam atunci pentru „miscarea contra statului” (si inca imi mentin recomandarea). In schimb, intre timp, am avut ocazia sa constat o noua „problema” de care sufera tarisoara minunata si mai ales suprapopulata, problema generata fix de „locatarii” ei minunati. Astfel, drajilor, dati-mi voie sa ma revolt o ţâră (un pochito chiar) in legatura cu aspectul „jegos” al fiecarui petic verde pe care l-am intalnit in perindarile mele calare (din descrierea asta rezulta fie ca sunt Don Quijote, fie ca imi place mai mult calare, kinky, nu?). Si acum fiindca o imagine face cat o mie de cuvinte, dati-mi voie sa exemplific, ca sa intelegeti la ce ma refer:

Acu evident ca prima mea reactie a fost: RUSINE! RUSINOS! E TRIST. etc.

Pentru a evita intrarea intr-o vesnica stereotipie, si pentru a evita sa ma rezum decat la prezentarea de „niste” imagini si a bate obrazul public, in public (exprimari savante, desigur), dati-mi voie sa fac ceva mai mult. Astfel imi fac cunoscuta de pe acum alaturarea la o noua „campanie” (da stiu, inca una, asta e sunt un om cu principii multe), e vorba aici de proiectul „Let’s Do It, Romania!” (ca sa sune mai autohton: „Hai fa Romanico ca poti!).
Acum cei care sunt avizi de mai multe detalii, le puteti gasi pe site-ul lor, sau pe blog, acolo o sa gasiti informatii utile, puteti sa va implicati, sau puteti sa optati pentru a va arata sustinerea si pe net printr-un simplu banner.

Ideea e sa facem ceva ca sa nu mai fie asa:

ci mai degraba, sa fie asa:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s