Dati-va ceasul cu 50 de ani inapoi!


Imaginea de mai sus, ca si expresia ce o insoteste sunt deja antologice si fac parte din folclorul popular romanesc, insa din cand in cand mai primim si cate o poveste care sa ne aduca aminte cat de adevarata e afirmatia. Azi pe adresa redactiei sosira urmatoarea stire: Mingea de la meciul care a adus titlul de campioana pentru U Mobitelco BT Cluj a fost furata, americanul Tyler Morris, care a marcat cosul victoriei in ultima secunda, din propria jumatate de teren, fiind sunat de o persoana necunoscuta, pentru a „cumpara” balonul. De doua zile, Tyler Morris, jucatorul care a marcat acel ultim cos, este sunat insistent de un tip, care vrea sa-i vanda mingea, cu 2000 de lei.

Dupa „infrumusetarile” de rigoare iata cum suna stirea in detaliu:
Mingea care a adus care titlul de campioana pentru U Mobitelco BT Cluj a fost rapita si este tinuta ostatica in schimbul unei rascumparari de 1 milion de euro. Rapitori au solicitat ca suma sa fie schimbata in bacnote de cinci lei, nemarcate, cu serii neconsecutive si sa fie depusa intr-un tomberon ecologic al firmei lu` Prigoana care va fi apoi impins intr-o prapastie, la vale, urmand ca rapitorii sa-l recupereze si apoi vor elibera mingea prin aceeasi metoda, adica o vor rostogoli la vale intr-o prapastie (probabil alta decat cea initiala). Pentru a dovedi celor din conducerea lui U Mobitelco Cluj ca la mijloc nu e vorba de o farsa, rapitorii i-au retezat mingii valva prin care aceasta se umfla si au trimis-o intr-un plic patronului echipei.
Acesta a declarat in lacrimi, pentru redactia blogului, ca: „Suntem dispusi sa platim rascumpararea, indiferent de suma care ne e ceruta, important pentru noi e sa vedem ca mingea se intoarce acasa teafara la sotie si cei trei copii (doua mingi de fotbal, gemene; si o minge de tenis, mezina familiei).”
Deocamdata reprezentantii Politiei nu au vrut sa faca nici o declaratie cu privire la acest caz, insa surse din cadrul Parchetului (l-am gasit la reducere in Bricostore) ne-au informat ca o „echipa speciala de interventie” va fi adusa de la Hollywood pentru a ajuta la prinderea rapitorilor si eliberarea mingii ostatice. Aceleasi surse afirma ca din echipa vor face parte: Chuck Norris, Steven Segal si tipu` ala din The Punisher, in plus s-ar parea ca neoficial se negociaza si cu Vitoria Lipan care ar urma sa ajute la identificarea faptasilor.
Pentru moment acestea ar fi informatiile. Din rezervatie, am predat legatura.

Acest articol a fost publicat în Pamflet, sport, Stiri și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la Dati-va ceasul cu 50 de ani inapoi!

  1. Piperusha zice:

    :)) Mulțumesc, aveam nevoie de un articol ca ăsta.

    Vitoria Lipan FTW!

  2. florin zice:

    S a anuntat azi ca mingea de ping pong de la meciul dintre chinezoaica Namsutyen si koreanca Namcesugy a fost furata de un roman stabilit in Berlin .
    Politia continua cercetarile.

  3. Piperusha zice:

    Ucide-l pe micuț!!!!

    >:D

  4. Piperusha zice:

    Preafericite, unde dispăruși?

  5. Pingback: Realitatea lui Elan Schwartzenberg si Realitatea lui Sebastian Ghita « Hai ca se poate!

  6. Pingback: Basescu se razboieste cu liderii poltici din UE « Hai ca se poate!

  7. Iulia zice:

    Buna. Te intereseaza listarea blogului tau pe ############, cu peste 1200 de vizitatori zilnici? Astept mailul tau.

Lasă un comentariu