Premiera in fotbalul romanesc


Aseara la Medias fotbalul romanesc a atins un nou apogeu al umilintei confruntandu-se cu o situatie mai greu de digerat, astfel inceputul partidei dintre Gaz Metan Medias si FC Steaua Bucuresti a fost amanat cu circa 8 minute pentru a permite telespectatorilor romani sa vizioneze pana la cap meciul Barcelonei din Primera División. Dupa amanarea din startul meciului, organizatorii s-au confruntat cu o noua problema. Astfel staff-ul tehnic al echipei din Ghencea a solicitat castigarea meciului la masa verde pentru ca cei de la Medias nu au suficiente scaune pe banca de rezerve, pentru intreg staff-ul stelist. Astfel dupa ce intreg sezonul pe banca Stelei s-au perindat antrenori „fara numar” (as fi vrut sa va dau un numar exact, da` adevaru` e ca nimeni nu mai stie cati au fost), Gigi Becali (Giginiho) a gasit solutia salvatoare. Umple banca de rezeve cu antrenori, „de rezerva”, si castigi 3-0 la masa verde. Din pacate pentru latifundiar in zona avea loc o nunta la care nu venisera toti invitatii, astfel au fost aduse scaune din local pentru a suplimenta locurile pe banca de rezerve.

Lotul Stelei, aseara, arata astfel: unsprezece jucatori de camp (jumate petarde, jumate accidentati), trei rezerve de jucatori (toti accidentati, afara de Gerardo – accidentat si suspendat), trei antrenori secunzi, doi antrenori principali, un manager trist, doi maseuri, trei doctori, doua asistente, cinci veri de-a lu` Gigi, trei nepoti Becalieni, doi preoti si un cantor … si un magar alb.

Acest articol a fost publicat în News, Stiri. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Premiera in fotbalul romanesc

  1. florin zice:

    Sincer magarul nu l am vazut.:)))Fortza Steaua!

  2. florin zice:

    Becali si MM aduc jucatori inainte de a aduce antrenorul.De unde stiu ei ce strategie va aborda noul antrenor si ce jucatori vrea.Aaa…astia se pricep la fotbal,Steaua e pe 6.

  3. Simon zice:

    Era si un magar acolo, tre`bea sa fie ca l-a urmat constiincios pe Becali de la Muntele Athos. Cat despre Becali, MM si alde personaje nu zic decat un mare: „ASTA NU E STEAUA MEA!”

Lasă un comentariu