Propunerea lui Socaciu gaseste sprijin extern


Dupa ce acum cateva zile deputatul Victor Socaciu depunea un proiect de lege in Camera Deputatilor care prevedea obligativitatea dublarii filmelor straine in limba romana, iata ca propunerea acestuia si-a gasit in sfarsit sustinatori chiar si in afara granitelor. Astfel dupa valul de petitii, cauze pe facebook si bobarnace in cap luate pe motiv ca e idiot, Socaciu a gasit sustinere … unde altundeva, decat in parlamentul britanic. Prin urmare, zilele trecute un membru al Parlamentului Marii Britanii care a luat cunostinta de propunerea dl-ui Socaciu a avut de adaugat:
„- Sunt perfect de acord cu dublarea filmelor americane, acest domn are dreptate in proiectul sau de lege, exista riscul ca in cativa ani intreaga limba sa fie infectata de acest flagel al americanismelor, e timpul sa punem capat pervertirii limbii noastre.
La aflarea vestii ca initiatorul legii e de nationalitate romana, parlamentarul britanic a avut de adaugat decat:
„- Mi-a vazut cineva portofelu`?” Mai apoi si-a soptit in barba: „cat o mai costa propunerea de lege la romanii astia, tot 11 mii?”

Tot legat de subiectul obligativitatii dublarii filmelor in limba romana redactia noastra a mai aflat ca membrii sindicatului filmelor de la Hollywood pregatesc un protest vehement impotriva filmelor romanesti. Astfel pe intreg teritoriul Californiei nu vor mai fi difuzate filme romanesti pana cand problema proiectului de lege nu va fi rezolvata.
Grupul Cinefililor Californieni Avizi de Seria B.D. (G.C.C.A.S.B.D.) s-a aratat profund dezamagit de hotararea sindicatului hollywood-ian, insa a adaugat ca G.C.C.A.S.B.D. va respecta hotararea luata de acestia:
– Suntem extrem de dezamagiti, mai ales ca saptamana asta urma sa vizionam ultima parte a seriei B.D., B.D. la munte si la mare. Eram foarte curiosi in legatura cu ce vor face in continuare Gogu si cu Patraulea, din pacate pana problema nu va fi rezolvata trebuie sa asteptam. Domnului Socaciu ii transmitem sa mearga sa ia un mare chill-pill si sa fuck-off.

Acest articol a fost publicat în News, Pamflet, Stiri și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Propunerea lui Socaciu gaseste sprijin extern

  1. Mitzaa Biciclista zice:

    Aşteptăm cu interes dublarea filmelor porno şi a cântecelor totodată. Mai ales a celor americane. De exemplu, abia aştept să-l aud cântând pe George Michael cu vocea lui Fuego. Pfffff!

  2. florin zice:

    Asta da.Apropae toara tara nu are ce sa puna pe masa,a murit acum 2 saptamani o famile de foame si mie imi trebuie dublare la filmele americane.Sa vad Terminatorul in romaneste .:)) Hai sictir Socaciule!

  3. Pingback: Un blog de poveste » Blog Archive » Poveste nocturnă

  4. Piperusha zice:

    Wow. Uite de-aia nu am urmărit știrile – pentru că am avut de ales.

    Mă întreb (NOT!) ce alte noutăți legislative am mai ratat.

    • Din pacate legalizarea consumului de Mari si Juana nu se luara in discutie, inca, it`s just a pipe dream for now >:)
      Momentan se tine tare pe pozitii Prigoana cu legalizarea prostitutiei, we`re all roootin` for him 😀

  5. ce prostie ia mai venit in cap lui socaciu!

Lasă un comentariu