Marea fasaiala


De fapt titlul postarii se vroia a fi „marea revenire”, cu trimitere directa la faptul ca zilele astea nu am mai scris nimic si „vai Dumnezeule mare, m-am intors” la vechiul meu „stil suav”. Dupa care mi-am dat seama ca de fapt toti cei zece cititori „fideli” (fideli castroi) ai blogului meu probabil si-au putut continua cursul vietii si fara „debitarile” mele, asa ca marea revenire s-a transformat usor in „marea fasaiala”.

Asa ca de astazi mi-am propus sa „revin” cu postari de mai „mare angajament” si generatoare de mari „succesuri”, astfel incat in curand sa-mi construiesc un intreg cult care sa ma aiba pe mine ca „pilon central”, iar in momentul in care mai dispar asa „ca magarul in ceata”, disparitia mea sa fie intampinata cu „jale si amaraciune de intreaga suflare blogo-citoristica” (mama ce era sa iasa, daca adaugam un „l” inainte de primul „i”), si eventual sa genereze un val de depresii si sinucideri in randul populatiei cititoare de blog (ihh, la dracu p`asta am zis-o cu voce tare?). De fapt ce vroiam sa zic … ca de fapt eu vreau sa fie lumea decat asa trista ca nu mai scriu nimic (nu fericita ca acu), si sa se simta lipsa mea, nu, nu, nu cu sinucideri ca ramanem dracu fara cititori.

In alta ordine de idei, facand abstractie de derapajele mele „intelectuale”, voi ce-ati mai facut? Cu ce v-ati mai indeletnicit? Nu va sfiiti sa lasati un comentariu, fie ca va simtiti sau nu vizati de intrebare (si faceti, sau nu, parte din cei 10 cititori fideli)!

Acest articol a fost publicat în D`ale mele, Elucubratii și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la Marea fasaiala

  1. Filip zice:

    eu sunt cam al 11-lea cititor fidel…cand am vazut titlu` primu` lucru la care m-am gandit a fost „fasole” :)) ….io ca de obicei…schimb zdrentele blogului…si o mai bag si pe gagica-mea in blogosfelca… cam atat…da tu? fusasi cuminte? 😀

  2. Cris zice:

    MIe îmi place foarte mult cum scrii şi nu cred deloc că debitezi, ba dimpotrivă, ai talent! 😉

    Aşa că, lasă prostiile şi pune-te pe treabă!! 😛

    • Sfantu` Simon zice:

      @Filip: Da prietene, am vazut ca schimbi look-ul mai des decat altii sosetele (cred ca si tu esti obsedat ca mine de “vantu” schimbarii; te-ai prins? apropo de “marea fasaiala” [emoticon care plange] 😉 ) Cat despre cumintenia mea, “no comment”, decat atat: “sunt primu` drac ce se preface ca face pe Sfantu`! ” >:D

      @ Cris: Am `nteles! Sa traiti! (bine), am zis o repet obsesiv p`asta pana mi-o pica si mie un post de presedinte, sau macar un loc de tonomat la mogul >:D

  3. Filip zice:

    haha…la „greutatea” mea, ma ia pe sus

  4. Sorin zice:

    Sper ca să nu iniţiezi nişte ritualuri bazate pe efectele „purificatoare” ale urinei, că mă autoelimin imediat din cei zece cititori fideli! Hai că te-am aşteptat cu înfrigurare! A, şi voiam să te întreb, cum e cu postul ăsta (http://www.vladolteanu.com/2010/02/19/traian-basescu-este-presedintele-romniei.html) lângă bannerul tău cu frustrat.ro?

    • Sfantu` Simon zice:

      haha, da de ce te elimini din lista ti-e frica sa nu te molipsesti? >:)

      Cat despre postarea respectiva, nu ma pronunt, l-am citit, citez chiar: „… stiu că am prieteni (da, îmi place să-i numesc prieteni) anti-băsescu în blogroll şi îmi cer scuze dacă v-aţi simţit jigniţi de postul meu. Nici eu nu sunt mulţumit de modul în care decurg lucrurile în Românica. Şi eu am fost dezamăgit la aflarea “noului” premier”….
      In rest ma abtin, fiecare e liber sa-si scrie parerea si sa citeasca „inzecit pe atata”. Si eu cica ma nu ma pronunt, hoooo, opriti-ma dracu odata ca o tin asa pana maine.
      Ideea e ca asocierea e o simpla coincidenta.

  5. Sorin zice:

    Bănuiam că e o coincidenţă, eram curios dacă ştiai dinaintea schimbului de banner despre apartenenţa politică a lui Vlad Olteanu! În rest, numai sănătate amândurora!

    Iar din listă mă elimin numai dacă apar astfel de practici! Dacă nu, rămân!

  6. Vlad Olteanu zice:

    Sorin, nu stiu de ce ai fi asociat acel link de pe blogul meu cu blogul lui Sf. Simon. Ca sa clarific o chestie in cazul in care nu am fost destul de clar: eu nu consider Roman Frustrat sa faca o campanie anti-basescu, ci ca pe un „manifest împotriva societăţii româneşti care se scufundă din ce în ce mai mult în negura mediocrităţii şi a nepăsării”. Iar responsabil pt aceasta scufundare nu este nici Basescu, nici Geoana, nici dracu de-amiaz’! Si Dumnezeu mi-e martor ca am si eu o tona de frustrari legate de Romania. Deci, Sorin, nu stiu ce ai incercat sa evidentiezi, dar asocierea ta este nefericita si nejustificata.

    On topic, St. Simon, I pledge my life to following and serving your cause. Dar sunt de acord, fara urinuri.
    Cat despre ce am mai facut lately…nimic care sa merite sa fie povestit

  7. Sfantu` Simon zice:

    @Sorin @Vlad Olteanu : Ok, ok, m-ati convins fara urina, dar cu sinuciderile in masa ramane valabila treaba >:)
    Si dupa cum zicea un „Gigel” (fosta „Gigelitatea”) odata, restul e cancan.

  8. Dacic Dracon zice:

    Ma bucur ca ai acceptat chestia cu urina, voiam sa zic fără ma înțelegi tu. Dar sa știi ca eu unul nu am de gând nici sa ma sinucid. Voi supraviețui postărilor tale.

Lasă un comentariu