Internet cojones


Cei care nu aţi mai auzit termenul probabil intuiţi deja despre ce e vorba. E vorba desigur despre genu` ăla de comportament agresiv pe care-l întâlniţi pe diferite bloguri, site-uri de socializare, pagini de media, etc; e vorba despre comportamentul acelor indivizi care la adăpostul tastaturii şi monitorului se apucă şi înjură şi ameninţă precum nişte adevăraţi sceleraţi.

Exemple sunt inifinite, slavă Domnului, numai eu aş putea umple câteva pagini de adrese de mail şi ip-uri, pe baza cărora se pot obţine şi adrese reale (asta pentru cei care se simt viteji şi cred că nu pot fi depistaţi vreodată). Da dom`le „cojones-urile de internet” sunt cel mai rău tip de cojones, ele denotă un comportament frustrat şi o serie de neîmpliniri care îşi găsesc supapa de evacuare aici, pe internet. Frustraţi suntem desigur marea majoritate, singurul lucru care ne diferenţiază unii de alţii e modul în care alegem să vorbim despre ceea ce ne deranjează. Una e să o faci într-un mod elocvent, care chiar dacă denotă o urmă de agresivitate e totuşi un bazat pe nişte propoziţii cu subiect şi predicat scrise coerent şi argumentate într-un mod clar. Cu totul alta e când te reduci la un troglodit care împarte înjurături mai rău decât un birjar beat şi ameninţă cu bătăi citez: „soră cu moartea”.
Totuşi să mulţumim divinităţii pentru internet, pentru că bănuiesc eu că indivizii ăştia care aleg genu` ăsta de manifestare publică sunt aceeaşi cu cei care îşi bat nevasta şi copiii când vin acasă de la servici pentru că urlat şefu` la ei. Măcar acuma se pot aşeza spumegaţi în faţa calculatorului şi pot ameninţa persoane necunoscute, care probabil i-ar putea învăţa minte la o înfruntare faţă în faţă.

Anyway, ţineţi cont că de fiecare data când înjuri şi ameninţi un necunoscut pe internet un troll primeşte un fir de păr pe piept şi poate să se considere mai macho decât până atunci. Just keep on trollin`!

Acest articol a fost publicat în Comportamente deviate, frustrari, Pamflet, Reality și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Internet cojones

 1. raul rual zice:

  „…de-o fi una, de-o fi alta, ce e scris si pentru noi
  bucurosi le-om duce toate, de e pace, de-i razboi…”
  plus
  „…este foarte usor sa nu-ti fie frica cand ai curaj…”
  deci
  da-i in tastatura lor chinezeasca, pe toti complexatii ce si-au ratat viata

 2. Simon zice:

  Sa traiesti bine! >:) … ca mereu ma faci sa ranjesc fasolea, auzi la el: “…este foarte usor sa nu-ti fie frica cand ai curaj…” 😀 traiasca Vanghelie ca a ajuns sa fie citat mai des decat Shakespeare, desi la noi in tara asta probabil nu-i un lucru atat de surprinzator.

 3. raul rual zice:

  ca sa ma consolez, ma gandesc mereu ca de aia il tin astia pe Vanghelie acolo, sa mai destinda atmosfera 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s