In the news


S-ar părea că odată cu gerul s-a abătut și asupra mea starea aia hibernală de care suferă toți urșii morocănoși (ca mine) și m-am lăsat din nou pe tânjeală ratând ultimele „evenimente” politico-socialo-mondenoide (reclam licență poetică pentru cuvântul nou inventat).

Par example: o ratai pe mam`zel Udrea când se împiedicară de era să dea cu pupătoarea de pământ și să-și strice singură portretu`.

Moment în care am devenit poetic și mi-am amintit aceste versuri ce mi-au marcat copilăria:

Coboară jos luceafăr blând
Alunecând pe-o rază
Să dai cu curu` de pământ
Și să te faci de …
bine, rimează varză aici, da` înțelegeți voi unde bat.

Totuși nu pot să nu admir servilismul și promptitudinea de care a dat dovada întreaga sală, ridicându-se în picioare, aplaudând și ovaționând mai ceva ca la parada de 23 august, de unde deducem că „spiritul” acelor vremuri încă nu a apus și e foarte prezent în mulți (oranjgutani).

O altă veste minunată, că tot suntem în spiritul sărbătorilor și se apropie colindu`, mi-a șoptit-o la ureche un fulg de nea. Cică s-ar fi încordat entitățile astea de ne conduc nouă țara și au hotărât să adauge încă 38,8 km de autostradă la cei 12 sau câți erau. Astfel, de la anu`, urmează să înceapă lucrările la un drumeag de țară între Arad și Nădlac, timpul necesar estimat ar fi 30 de luni, timpul realist 4-5 ani, kilometrul de autostradă urmând să coste cât „pensiile nesimțite” pe un an de zile.

Astfel dragilor anu` care vine se anunță interesant încă de pe acum, probabil urmează o serie de noi reduceri de salarii, pensii și alte cheltuieli d`astea inutile pe care statul le face cu populația plătitoare de taxe și impozite.
Cum adică de ce? Voi n-ați fost atenți până acu`? Tocmai v-am spus mai sus de ce.

Odată la mână s-a împiedicat Nuți de unde deduc că urmează să se mărite (probabil cu marineru`). Mai punem la socoteală și nunta lu` a` mică cu botu` rujat, deja se anunță o gaură în bugetu` de stat de circa 30% din PIB (dacă mai avem din ăsta). Plus că se vor face și investițiile astea atât de necesare pe timp de criză ca 38 de km de autostradă care costă aproape 10 milioane de euro pe km. Unde mai pui la socoteală și cele 380 deplasări făcute de prim-ministrele Boculeanu` care urmează să inaugureze viitoarea autostradă cu câte 10 cm de odată.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Comportamente deviate, frustrari, manifest, News, Pamflet, politica și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la In the news

  1. Pingback: In the news - Ziarul toateBlogurile.ro

  2. Pingback: Bucla | Ioan Usca

  3. RCA Ieftin zice:

    Pai, doamna Udrea nu mai este casatorita cu dl Cocos?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s