Subiecte tâmpite


În lipsa totală de inspirație, și obligat să apelez din nou la unul din tertipurile specifice subsemnatul vine cu un nou subiect din tabloide. Încadrat în secțiunea: „Sănătate”, articolul vine cu niște vești îngrijorătoare din lumea fast food-ului … ce greu e să mimezi sarcasmul atunci când scrii, dacă era pe baza de vorbe vă dădeați seama până acu` că e pe bază de caterincă. Și totuși să trecem la veștile îngrijorătoare din lumea fast food-ului, așa că shaormăriștii atenția la mine.

Știrea în sine afirmă, așa cu jumătate de gură (cât să nu sperie eventualii cumpărători de publicitate de tip Mac sau Pizza Hut), următoarele: „Ambalajele de la fast-food sunt cancerigene … din cauza unor chimicale din care sunt făcute.”

Din „știrea” respectivă rezultă, pentru mine cel puțin, două lucruri: primo românii sunt așa de fomiști încât în momentul în care se termină cranvișul se apucă să roadă precum niște rumegătoare înfometate și la ambalaj. Doi, rezultă că shaormăriștii au un grad scăzut de intelighență, deci și prin urmare, ipso facto chiar, rezultă că ei nu fac diferența între ambalajul de la shaoarmă și „obiectul nutritiv” în sine așa că vor alege să le înfulece pe amândouă provocându-și cancer. Acu sincer eu sunt chiar curios cam câte tone din materialul furajer respectiv trebuie să ingerezi ca să faci cancer, probabil până atunci te omoară încurcătura de mațe sau constipația acută provocată de ingerarea a prea mult carton, totuși știrea în sine suferă de un senzațional specific tabloid, și intră în categoria sfaturi utile pentru sănătatea oligofrenilor. Deși dacă e să mă întrebi pe mine e vorba până la urmă de selecția naturală, așa că dacă ești destul de tălâmb încât să mănânci ambalaje, poate moartea e doar felul naturii de a-ți spune că : YOU LOST THE GAME!

Așa că rețineți copii, nu mai mâncați toate porcăriile pe care vi le servesc ăștia la fast food … eventual rezumați-vă la a consuma decât sandwich-ul sau porția de aripioare pe care mami și tati vi le-au comandat.
Din tărișoară, am încheiat legătura!

Acest articol a fost publicat în Comportamente deviate, D`ale mele, Elucubratii, frustrari, Funny, News, Pamflet și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Subiecte tâmpite

 1. Pingback: Subiecte tâmpite - Ziarul toateBlogurile.ro

 2. Sorin zice:

  Cred că ideea era, totuși, că prin contactul dintre mâncarea de fast-food și ambalajul cancerigen, mâncarea devine și mai cancerigenă decât este!

  • Si cât timp are loc contactu ăsta? În câteva minute cât îți ia să mănânci un cranviș are loc transfer de atâta substanță cancerigenă încât să te otrăvească.

   Reiterez totuși o întrebare prezentă și în postare: De câte tone din materialul furajer respectiv e nevoie să ingerezi ca să faci cancer?

 3. blogurim zice:

  Exista fast-food-uri care ambaleaza si pregatesc totul cu cateva ore inainte iar in momentul in care faci comanda doar il incalzesc adaugand maioneza si ketchup-ul.

  • Și dozele de suc (bere) conțin aluminiu și cu toate astea nu am văzut nici un studiu care să arate că ar provoca otrăvire cu aluminiu, pentru că timpul de expunere ar trebui să fie de ani de zile … și cantitățile de aliment sau lichid (în funcție de caz) ingerate care să conțină respectivele substanțe nocive ar fi de ordinul tonelor pana s-ar ajunge la o otrăvire a organismului, unde mai pui că toată cantitatea ar trebui consumată deodată.

   Dar mai important e că eu nu fac lobby pentru fast food, și nici pentru ambalajele respective. Pur și simplu „întorsătura” (aka interpretarea) pe care am dat-o eu articolului e NU MÂNCAȚI AMBALAJELE, it`s suposed to be funny, stop ruining it.

 4. Mihai zice:

  🙂 Asa iti trebuie ca te apuci de subiecte din astea generatoare de pudibonderie, nu sti ca romanii sunt cei mai constiinciosi cu sanatatea lor, noi mancam numai bio, o ardem prin targuri naturiste si tinem cure de curatare. Nu uita ca ipocrizia e la ea acasa in tarisoara cand ne tinea Ceausescu pe soia si sana nu ne convenea, acum in schimb strambam din nas ca nu e mancarea bio, asa cum si atunci strambam din nas ca nu aveam salam si parizer. 😀
  Cred ca ar trebui sa pui la sfarsitul fiecarui articol un disclaimer din ala cu: acest text e un pamflet si trebuie citit cu umor nu cu seriozitate.

  • Nu pot să zic decât că ai dreptate … din mai multe puncte de vedere … hai fie din toate, dar mai ales ultima frază să ști că m-a pus pe gânduri.

   P.S.: mă bucur să văd că ai revenit p`aci. 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s