Insert title here


După ce două zile am stat mai mult fără net (jeez două zile fără internet porn) … conexiunea având aceeași stabilitate precum „El marinero maximo!” după o sticlă de Jack, iată că a venit momentul să mă dau și eu dur pe aici. Astfel pentru triumfala mea revenire în rândul „blogosfericilor” (că toți sunteți grași de atâta stat în fața calculatoarelor … sfericilor) am selectat două subiecte de interes maxim capabile să genereze audiență maximă în prime time, pe categoriile adolescenți până la pensionari, geriatrici și avizi consumatori de Viagra și loțiune de mâini.

Cum ziceam revenirea triumfală se loviră fix de două subiecte mari și late, unul cel puțin e lat rău de tot (mai ales când stă aplecată). In căutarea mea disperată de material, că deh tre` să spăl și eu la varză pe un subiect anume, că doar nu mi-oi permite să bat câmpii la nesfârșit fără să am un subiect clar și bine definit … par example cum fac acum. Enervant, nu? Când vezi așa pe unu că bate câmpii aiurea și nu-ți spune odată ceea ce are de zis, un fel de teaser așa. Scuze! Ce ziceam?
A da, cu subiectele late în spate. Intrai și eu pe A1.ro, asta neînsemnând Autostrada Soarelui[punct]ro ci mai degrabă site-ul anteniștilor. Nah, zic și eu că dau de oameni serioși, doar e postu` mogulului, mai prestează un alde Răzvan Ionescu sau cum dracu îl chema pe ăla de la Acces Di`(rect), subiecte serioase în principiu. Odată intrat în site mă izbește din lateral un widget cu cele mai citite știri, pe primu loc cu onor mă salută următoarea știre: „Unul dintre gemenii lui Celine Dion a murit”. Ok ok, zic, trist, interesant nu merită menționat dar hai să-mi arunc și eu un ochi, că eu unu` nici nu știam că a găsit un mascul dornic de împerechere, darămite că i-a și turnat doi plozi. După ce am citit știrea în totalitate am ajuns la concluzia că nu doar „ăia de la Cancan e bătuți în cap” și disperați după accesări așa că hai să inventăm dracu titluri cât mai pompoase ca să pună botu` tot melteanu (care ma aflu) ci s-ar părea că flagelul se răspândește.

Să dezvolt ideea, titlul spune mare și mincinos „Unul dintre gemenii lui Celine Dion a murit”, după ce citești știrea afli că de fapt ar fi avut tripleți, doar că știrea e mai mult ficțiune decât adevăr, în sensul că așa cum se întâmplă la cazurile de inseminare artificială unde se implantează vreo șapte ovule fecundate, din alea șapte sperând să rămână măcar unu viabil și care să ducă sarcina la capăt. In orice caz titlul rămâne o inepție cât toate zilele, și o făcătura dornică să atragă atenția.

P.S.: dacă unul din gemeni a murit și totuși s-au născut doi copii, deci și prin urmare gemeni, nu se numește că a avut tripleți bai mono-neuronalilor avizi de senzațional? Chiar așa de rău suferă traficul pe site-ul antenei de trebuie inventate titluri gen Cancan și Libertatea?

P.S.2 : următoarea știre „senzațională, senzuală și atotgeneratoare de interes”, urmează spre dezbatere pentru că m-am lungit prea mult cu asta și nu mai am timp acu`.

Reclame
Acest articol a fost publicat în D`ale mele, Elucubratii, frustrari, Funny, News, Pamflet, Reality și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Insert title here

  1. Sorin zice:

    Vezi, de-aia nu ma infestez cu stiri de la can-can: nu-i cred!

  2. Pingback: Pleaca UDMR-ul de la guvernare? « Dum spiro, spero

  3. Pingback: Guvernul vrea sa ne concedieze mai usor « Hai ca se poate!

  4. Pingback: Fapta bună | Ioan Usca

  5. Pingback: Adrian Paunescu va trai vesnic in inimile noastre « Hai ca se poate!

  6. George zice:

    Merita citit un cancan si click dimineata cand ai terminat cu glumele din academia catavencu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s