I`m baaack!


Da dragilor si dragelor, dupa o „mini-vacanta” in care am fost la „pascut fericit”, iata ca „Preafericitul” revine, intru frustrarea tuturor celor ce sperau, poate, ca am fost saltat in timpul acestei dimineti in cadrul descinderilor mascatilor, asupra „infractorilor internauti”. Totusi recunosc ca „stirea senzationala” despre „actiunea F.B.I din Romanica natala” m-a amuzat teribil, in sensul ca mi s-a parut interesant cum unii „copii” (care nu „cotizeaza” la partidul pedelic) sunt considerati „infractori cu grad ridicat de periculozitate”, pentru ca organizeaza licitatii fictive pe internet, pai stati asa ca daca e sa o luam pe organizarea de „lucruri fictive” poate ar trebui mai intai verificate „institutiile statului” care organizeaza „concursuri fictive” de ocupare de posturi (pentru posturi reale), sau eventual „institutiile” ce organizeaza licitatii la care castiga de fiecare data decat „clientela de partid” (Videanu tata, Nutico` va simtiti?), ehhh in fine ziceam si eu asa … ca opinia publica.

In alta ordine de idei, dati-mi voie sa urez un calduros „Adevarat a Inviat” si sa trimit maxime multumiri si ganduri bune, catre cei care zilele trecute si-au facut prezenta simtita p`aici, in ciuda lipsei „prezentei mele”, respectiv: Theodora, Filip (Giarmaicul), d-ra Terra, Ada Rus, deasemeni vreau sa salut si sa-i urez bun venit unei „figuri noi”, care se semneaza, scurt, Diana. Nu in ultimul rand, transmit aceleasi urari de bine si „listei” (cu scuzele de rigoare pentru „ceasul tarziu”): Piperusha (ardeiata), Dacic Dracon, Gabriela Savitsky, Neamtu`, Sorin, Mordechai, Vania, Vlad Olteanu; toate desigur cu scopul „ping-uirii” blogroll-ului si evident cu scopul de a „semnaliza” intoarcerea, deh, doar stiti vorba aia „nu-i de ajuns sa fi „prost”, tre sa mai si semnalizezi„.

Acest articol a fost publicat în D`ale mele, Elucubratii. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la I`m baaack!

 1. Filip zice:

  mah bine-ai revenit..:) e bine c-ai pascut fericit ca io mai putin..da’ trece 🙂

  Hristos a inviat!

 2. Vania zice:

  Aşa-s adevăratele reveniri, cu ping!

 3. Neamtu' zice:

  Bine ai revenit, omule!

 4. @ Filip: da vazui (sau citii) ca fusesi cu nervii zilele astea, dar sti tu „totul trece” (numa` sa te tii bine cand se „intoarce”, totul, ma refer >:D )

  @ Vania: Adevarat! 🙂

  @ Neamtu`: Multumesc pentru entuziasm 😀

 5. Filip zice:

  pai da mah ca daca ar fi viata prea roz, as vomita :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s