Epic pirate fail!


Deşi titlul nu e poate cel mai „lămuritor” din lume, totuşi pentru „gafa” săvârşită de nişte piraţi somalezi în largul coastei de est a Africii, e un titlu care li se potriveşte „mănuşă” (ceva genul „most epic pirate fail EVAR!”).

Astfel se face că în cursul zilei de ieri, două skiff-uri sau mai pe româneşte bărcuţe pline cu piraţi somalezi (pe principiul ce-i mai mică şi mai mică decât puţa de furnică, iete colea piratu somalez după ce a ratat micul dejun şi cina în ultimi 20 de ani) s-au hotărât să atace o navă de război ce naviga sub pavilion olandez. După cum ziceam toată acţiunea asta se petrecea în largul coastei de est a Africii, zonă relativ cunoscută pentru frecvenţă atacurilor piraţilor asupra ambarcaţiunilor comerciale. Totuşi se pare că de data asta „micuţii” au greşit un pic ţinta şi au ales fix o navă de război drept „victimă sigură”.

Acu` ce să vă mai zic, că trupele de la bordul navei de război HNLMS Tromp, „i-au ciuruit” (sună cunoscut?) pe micuţi? Bine, de fapt lucrurile nu au stat chiar aşa, militarii de la bordul navei de război au tras o serie de focuri de avertisment asupra piraţilor, iar când aceştia au realizat „gafa monumentală” pe care au comis-o, au fugit mâncând pământul, sau în cazul ăsta mâncând valurile. Din păcate, pe dracu, pentru ei au fost reperaţi în scurt timp de „Forţele Navale ale Uniunii Europene” (care sunt în zonă încercând să asigure cât de cât siguranţa ambarcaţiunilor comerciale), bărcuţele de „atac” le-au fost distruse, iar o a treia navă „pavilion” (cu ghilimele de rigoare) a fost percheziţionată i şi s-au confiscat toate armele de la bord. Piraţii fiind lăsaţi, totuşi, în libertate, evident după ce în prealabil au fost „curăţaţi” de arme şi probabil de „secrete” (pe principiul:”zi să moară mă-ta dacă mai faci vreodată, că te ciuruim!!”). Eu sincer n-am putut să nu zâmbesc când am văzut ştirea asta, mi s-a părut aşa genu` de chestie (gafă) care ar putea caracteriza hoţii decât a două ţări în lumea asta, recte Congo sau Românica. Acu ziceţi şi voi, sunt eu rău, sau sunt decât al dracu?… de cârcotaş mă refer, sunt al dracu de cârcotaş.

Acest articol a fost publicat în Funny, News, Pamflet, Reality și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

13 răspunsuri la Epic pirate fail!

 1. Sorin zice:

  Cu cea de-a doua ţară nu sunt de acord, cred că românii se află pe primele locuri în lume la cei mai inventivi şi adaptaţi hoţi! Nu ştiu de la ce ni se trage, dar avem hoţia în sânge! Unii reuşim să o reprimăm, dar alţii nu pot şi pace!

  • 😀 De acord cu tine maestre! Daca s-ar face bani pe zisul din condei si mai putin pe tupeu si „bagatu` mana-n traista” poate altele ar fi raporturile de forta-n tara lu` Papura Voda, asa nu ne ramane decat „sa facem haz de necaz” (dar macar o facem cu mult umor) >:D

 2. Piperusha zice:

  Preafericite, nu m-am mai râs de multicel aşa tare la prima cafea =))
  Păguboşi, băieţii! UIte aşa ne demonstrează doo chestiiŞ
  1. nu-i suficient să ai încredere în tine
  2. nu-i de ajuns sa fii…mulţi, dacă eşti proşti. Ah stai, asta au demonstrat-o întâi ai noştrii…cu alegerile, cu referendumul…

  • Intr-adevar piratii somalezi ne ofera o importanta „lectie de viata” >:D, da` noi suntem prea ocupati sa ne calcam in picioare prin supermarket-uri alergand dupa „promotii”, asa ca …

 3. Romanaşii noştrii le dau lecţii ăstora 😀 deşi, cu părere de rău, şi ai noştri clachează câteodată cam în aceleaşi moduri. Noi suntem în stare să furăm şi cu poliţia lângă noi sau, mai rău, chiar de la ei. Şi tu eşti al dracu de cârcotaş dar şi românii sunt ai naibi de hoţi (oricum, mai pricepuţi decât oricare alt popor).
  O zi frumoasă să ai :D:D (sper ca de data asta urarea mea să meargă).

  • Ehhh, atata timp cat sunt eu al dracu de carcotas, totul e bine 🙂
   Cat despre „valoarea neamului”, tot ce era de zis s-a spus deja >:D, restul e cancan. Multumesc de urare, la fel iti doresc si eu!

 4. Pingback: Intermezzo « Gabriela Savitsky

 5. Pingback: Statistici in Romania anului 2010 « Hai ca se poate!

 6. Cris zice:

  Prea tare faza, cred că nu le mai trebuie a doua oară… fără să facă un raport full înainte despre nava ce urmează a fi atacată 🙂

 7. Filip zice:

  oare ce arme le-au confiscat? tuburi cu cornete? prastii? :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s