De aşternut, la drum de seară


Titlul e apoteotic ca şi postarea de altfel, mare lucru n-am de zis în schimb indignarea mă împinge să vă desenez portretul de seară al unei Românii „normale” („care nu se mai află în criză că aşa a zis licuriciu ăl` mare”; declaraţia, înfrumuseţată de subsemnatul, îi aparţine premierului minune Boc care stoarce bani din ţara seacă, şi a fost făcută în plenul Parlamentului în această seară), astfel avem, după cum urmează: la-be-unu TV în emisiunea de mari „succesuri” şi de mare angajament Nasul (am omis expre „ş”-ul, tocmai că să iasă ce a ieşit) pe domnul prezident Traian Băsexcu; la „televiziunea poporului”, noua Europa Liberă, Oglinda neamului, respectiv OTV (zero teve) o avem în exclusivitate pe senzaţionala şi mereu serviabila madam Nuţi Udrea. Dar staţi tocmai mi se şopteşte în cască, s-ar părea că la OTV de fapt nu se află doamnă ministreasă responsabilă cu Dezvoltarea ţării (we`re screwed) ci de fapt este o susţinătoare a doamnei Udrea, senzaţional dragi prieteni aşa ceva n-am mai întâlnit până acum, totul numai la Dan Diaconescu în Di(n)rect, în reluare, şi înregistrat live.

Deci să facem un rezumat, să sumarizam, avem una bucată Boc care cântă laurii „Guvernului Salvator” (mesianic, format din foşti mafioţi ai lui Năstase şi actuali ai Băsescului, din Nuţi şi Blaga şi evident din simpaticii unguri) în plenul Parlamentului; mai avem una bucată Basexsc care face dezvăluiri uluitoare despre cum l-a pocnit pe copil cu palmă (nu cu pumnu` cum a ţinut să mentioneze când s-a jurat cu mâna pe Biblie, pe principiul: „zi să moară mă-ta ai făcut aşa sau nu”), iar în final avem una bucată (şi ce mai bucată… ia ziceţi domn Băsescu) de prestatoare de servicii (publice mă, nu vă mai gândiţi la prostii) care face dezvăluiri la „televiziunea neamului”, despre cum NU se fură la nivel de minister, pentru că e imposibil să se fure la nivel de minister, şi chiar dacă se fură mai jos de minister cei prinşi vor fi urmăriţi penal, aşa cum sunt urmarite şi madam Udrea sau Ritzi probabil.

Ce deduc eu din tot ce am scris mai sus: Boc a ajuns mai important şi mai tare decât „piticu porno”, Băsescu e subiect mai interesant decât „Fernando de la Caransebeş” şi Nuti, ahhh Nuţi a ajuns mai fierbinte (ca subiect de televiziune mă refer) decât „Sexy Brăileanca”.

Late edit: la „tonomatul de Gâdea” e evident Mircea Geoană (alias prostănacus-lasă-ne, lasă-ne).

Acest articol a fost publicat în frustrari, Funny, manifest, Pamflet și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la De aşternut, la drum de seară

 1. sandy zice:

  Nedumeriri!- Cine conduce aceasta tara ? BB,DD,NASUL………….??
  – Avem opozitie(partide de opozitie) ?
  – Mai avem(daca am avut vreodata) miscare sindicala ?
  – Societatea civila sa inregimentat politic ? Nu este vizibila in afara partidelor.
  – Pentru ei nu mai este criza(cred ca nu a fost niciodata),pentru noi cand se termina ?
  – ……………………………………………………………….???
  – In ce tara traim ???
  P.S.-Intrebari retorice.
  -Cum ne-am „asternut” asa dormim !

 2. Mihai zice:

  Am ras cu lacrimi cand am citit postarea ta, si apoi am plans cu muci cand am citit commentu lui „sandy”, ca si el tare dreptate are.

 3. Sorin zice:

  Avem toate astea şi să ne trăiască, aşa e în tenis. Că iată ce zicea Petre Ţuţea în ale sale „Cugetări memorabile”: „Democraţia este sistemul social care face posibilă existenţa idiotului alături de geniu.” Acuma depinde de care parte suntem …

 4. Cisnadianu' Mahmur zice:

  Bravo la tine Sfinte Simoane’ ! Sper sa sa tii stacheta sus si sa nu strici totul strecurand vreun concurs „de buna credinta”.
  Hai noroc si la mai mare.Zic.

 5. Pingback: Elena Udrea, Evita Peron, Argentina here we come | Simon spune …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s