Trãim în România şi asta ne mãnancã toţi banii! La revedere


Zilele astea micuţul Boc face lobby, face advertising, face şi centura, tot ce e nevoie pentru a creiona bugetul de stat pentru 2010.

„Piticul atomic” (bine cã nu e şi porno) dupã cum îl numesc proprii colegi a făcut posibilã o majorare a bugetelor „principalelor instituţii din stat”, punctelor nevralgice ale Basexcului cum îmi place mie sã le numesc. Astfel bugete majorate dupã un an de colaps financiar, în care tãrişoara a pierdut şi nu a pus la loc nimic, putem găsi la: Administraţia Prezidenţialã (ce dracu, „Zeus” a ieşit degeaba prezident), Secretariatul General al Guvernului („piticu” trebuia şi el recompensat, doar nu a luat de la gura „poporului suveran” pe degeaba), alte puncte nevralgice ale Baselului mai sunt STS şi MAI (fãrã de care realegerea şi reînvierea morţilor cu scopul de a vota nu ar fi fost posibile). Din punctul meu de vedere cam astea ar fi punctele nevralgice ale Basescului, şi pentru care a fost „obligat” (din bun simţ nu de frica cã-l vor da de gol) sã cotizeze.

Intrebarea e, de unde vin banii?

Cum de unde, chiar nu ştiţi, pãi reducerile masive de personal din Ministerul Transporturilor, Ministerul Educaţiei, etc, nu vã spun nimic? Zilele lucrate şi neplãtite (care vor fi din ce în ce mai multe), pensiile şi salariile diminuate sau neplãtite, nici astea nu vã spun nimic?

Doar nu credeaţi cã Boc a făcut ceva productiv pentru banii ãia, de exemplu sã atragă investiţii, nu dragilor a făcut ceva mult mai simplu: „a rupt de la gura poporului (care i-a ales, desigur) şi a dus la gura „LOR”.

Oricum am privi lucrurile, viitorul e sumbru, prevăd vremuri în care vom ajunge sã muncim precum negrii pe plantaţie, doar pentru privilegiul de a trãi în Românica. „Comandantul suprem” evident îşi va păstra discursul mesianic, în care el este acest „Salvator” al neamului oropsit: „ el nu ne exploatează, pur şi simplu ştie ce e mai bine pentru noi” (aşa gândeau toţi stăpânii de plantaţie, „maimuţele” erau prea proaste şi nu ştiau ce le trebuie noroc cu „stăpânul”)

P.S.: În condiţiile actuale nu pot sã nu schiţez un rictus sadic în colţul gurii când aud cã Patapievici a pierdut 4 mil de euro din visteria preţiosului sau ICR (care făcea expoziţii la New York cu ponei roz cu svastici pe ei). Dar ãsta e alt subiect care probabil urmează sã-l dezbat.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Pamflet, politica și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Trãim în România şi asta ne mãnancã toţi banii! La revedere

 1. Sorin zice:

  Din păcate, 5.200.000 de români au ales această variantă, iar noi, ceilalţi 5.000.000 care am ales a doua variantă şi cei 8.000.000 pe care nu i-a interesat nimic trebuie să ne supunem majorităţii. Asta este democraţia ….

  P.S. Mă bucur că ai început să foloseşti diacritice!

 2. Mihai zice:

  Si noua celorlalti 5 milioane care nu l-am votat pe Base ce ne mai ramane de facut? Eventual sa dam caciula jos in fata „STAPANULUI” si sa zicem „saru’mana conasule”! F**ul in gura de betiv.

 3. Cris zice:

  Buna lozinca, imi place. E chiar mai buna decat a lui Badea Mircea :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s