Faimoasa caseta cu Mircea Geoana


A iesit in sfarsit la suprafata faimoasa caseta cu „oralul” lui Geoana, pentru domnul H.R. Patapievici dezamagire pe toate planurile nu-i cu sex, ci cu cash(caval). Protagonistii filmuletului: domnul Mircea nix-presidente Geoana si doamna Ana Birchall (este o juristă şi politiciană română, şefă a Departamentului de Educaţie publică şi Cercetare al PSD şi purtător de cuvânt al filialei PSD Bucureşti). Cunoscut este faptul ca duduia nu e la prima abatere de acest gen, ea mai luand parte la un scandal „filmat cu camera ascunsa” in 2008, cand s-a sustinut si inca se mai sustine ca a fost filmata in „ipostaze intime” (un episod de sex oral într-o maşină Audi, după cum susţin cunoscătorii).

Dar sa trecem, zic, la fimuletul cu pricina.

Subscriu in totalitate ideilor postate de Victor Ciutacu pe blogul sau dupa vizualizarea acestui filmulet:

Scriu cu liniuţă de la capăt.

– După pregătirea atmosferei cu vânturarea prin presă, pe surse, a unei şpăgi de 400.000, iese pe piaţă una de 5.000. Nici măcar de succes, dar bună şi-aia.

– Sărbătorim 20 de ani de la împuşcarea lui Ceauşescu într-o atmosferă de largă efuziune în care toţi îi filează/înregistrează pe toţi. Se mai revoltă cineva?

– După precedentul creat de Băsescu, Geoană poate striga-n gura mare fals ordinar şi să-şi comande o “expertiză” favorabilă. Dar are aceeaşi reacţie anchilozată.

– Nimeni n-o întreabă pe Birchall de sănătate. Care, dacă l-ar fi mituit pe Geoană, aşa cum se dă senzaţia, ar fi avut calitatea (la fel de penală) de mituitor. Dat fiind că n-a apucat la eligibil, poate să se califice maxim la postura de ţepuită.

– Vai, poporul suveran află uluit că politicienii pun botul! S-a mai năruit un mit.

– Geoană nu vrea să priceapă că poartă pe cap o pălărie cu două numere mai mare.

UPDATE: Duţuleasca insinuează că „e mâna lui Mitrea”. Iar eu nu mă mir…

UPDATE LA UPDATE: În sfârşit, Geoană a descleştat cu greu dinţii. “E o făcătură de campanie şi cred ca dl. Băsescu se pregăteşte de repetarea turului doi”. Dacă asta-i replică de lider adevărat, atunci io-s Michael Jordan corcit cu Tiger Woods.


Acest articol a fost publicat în Pamflet, politica, Reality și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s