Explicatie


Pentru cine nu intelege ce ar vrea sa reprezinte in primul rand numele blogului, in al doilea rand prima postare, explicatia este simpla si la obiect: „NE REPREZINTA”.

Asta e realitatea noastra cotidiana, asta e harul si blestemul nostru in acelasi timp suntem frustrati, toti, sunt convins ca e adevarat pentru ca daca nu ar fi adevarat nu gasesc o alta explicatie logica si normal pentru comportamentul si atitudinile pe care majoritatea covarsitoare a romanilor le prezinta. „Suntem buni dar nu ne cauta nimeni” cam asta e crezul nostru de zi cu zi, insa zic eu nu ne oprim macar doua secunde din vaicarelile care ne caracterizeaza, sa stam si sa privim pe langa noi si sa vedem ca nu facem nimic pentru a ne fi mai bine.

Sunt satul sa privesc nesimtirea care s-a afundat in noi, sunt prea plin de nervii pe care viata in coltul asta uitat de civilizatie mi-i provoaca. Astfel ca aleg sa pornesc acest blog ca un manifest impotriva societatii romanesti care se scufunda din ce in ce mai mult in negura mediocritatii si a nepasarii. Sunt convins ca asemeni mie sunt o multime altii, la fel cum sunt convins ca poate si ei posteaza pe undeva si isi aerisesc frustrarile (acum aveti un loc in plus), nu pretind ca spun ceva nou sau necunoscut de ceilalti la fel cum nu urmaresc sa devin un mare nume al mediului de blog din Romania pur si simplu sunt ca si voi „FRUSTRAT punct RO”.

Acest articol a fost publicat în Pamflet, Reality și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Explicatie

  1. Frustrat, dar nu ma dau batut!

  2. C.M. zice:

    Pentru a-mi inscrie blogul pe lista blogurilor, mi se cere sa completez URL blog si RSS feed. Ce semnificatie aceste cuvinte (URL si RSS)? Multumesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s